Termékek

E-mail Nyomtatás PDF

Salvus gyógyvíz

Alkalmazási területe : gyomorégés, émelygés, hányinger, puffadás, teltségérzet, és tompa gyomortáji nyomsá esetén napi 1-2 dl-t.

Szúnyog és rovarcsípéseket külsőleg bekenegetve igen előnyös hatású. Légúti betegségeknél inhalálva vagy párologtatva használható.

Mit gyógyít a SALVUS víz ?

E-mail Nyomtatás PDF

Anyagcsere, emésztőrendszeri és légzőrendszeri panaszokra is javallt a SALVUS víz használata.

Cukorbetegség, dohányzási panaszok, légúti betegségek, gyomorfekély, gyomorsavtúlképződés, kolitisz, asztma, köhögés, garat és gégegyulladás és még sok már hasonló panaszok kezelésére orvosilag is javalt készítmény a SALVUS víz. Bővebben olvashat itt az orvosi tapasztalatokról amiket a gyógyítás során alkalmaznak.

A Salvus vízről

E-mail Nyomtatás PDF

Bükkszéken kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánk egyik legnépszerűbb, 40 oC hőmérsékletű gyógyvize a SALVUS, mely a nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli, hidrogén karbonátos-kloridos, brómos- jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik.

Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A SALVUS gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges ember számára is jó hatásúak.