Mit gyógyít a SALVUS víz ?

E-mail Nyomtatás PDF

Anyagcsere, emésztőrendszeri és légzőrendszeri panaszokra is javallt a SALVUS víz használata.

Cukorbetegség, dohányzási panaszok, légúti betegségek, gyomorfekély, gyomorsavtúlképződés, kolitisz, asztma, köhögés, garat és gégegyulladás és még sok már hasonló panaszok kezelésére orvosilag is javalt készítmény a SALVUS víz. Bővebben olvashat itt az orvosi tapasztalatokról amiket a gyógyítás során alkalmaznak.Egy fogyasztói vélemény :

"Fiatalkoromban állandó gyomortájéki fájásaim voltak, akkor kezdtem el inni a SALVUS-t. Évek után derült ki egy gyomor röntgennél, hogy a patkóbélben elmeszeedett heg van. Nap mint nap gyomorégéssel küszködöm. Egy pohár Salvus után a panaszaim elmúlnak."

Józsa János - BükkszékLégutak kezelése 


A légzőszervek hurutjai hosszabb fennállás után maradandó elváltozást okozhatnak. Indokolt tehát ennek megelőzésére  a kezelés mielőbbi megkezdése. Ivókúra során az ásványvíznek mind a helyi mind a távolhatása érvényesül. Az ásványvíz a garatfallal közvetlenül érintkezik, elfolyósítja a falhoz tapadó szívós nyákot. (...)

A gyógyvíz adagja napi 5-6 x 1-2 korty.


Kolitisz


Az egyik legnehezebben befolyásolható betegésgek közé tartozik a kolitisz. A panaszok Salvus vizes beöntés után javulnak. A bélfájdalom enyhül, a nyáktartalom megkevesbedik. (...)